مقالات

راهنمای خرید دریل | آشنایی با دریل های صنعتی و خانگی

خرید دریل

دریل صنعتی  و خانگی، یکی از ابزار های پرکاربرد در حرفه صنعت و مصارف خانگی است، کاربرد این وسیله سوراخ کردن سطوح مختلف چوبی و فلزی و … در قطرهای مختلف است و انواع مختلفی با کاربردهای مختلف دارد، که ما میتوانیم با توجه به نوع نیاز خودمان به این دستگاه ،دستگاه مورد نظر خود را خریداری کنیم.

 

دریل شارژی

امروزه ساخت و ساز بسیار گسترش پیدا کرده است، از این رو نیاز به ابزار های ساخت و ساز نیز از اهمیت بسیاری برخوردار گشته اند، از پر کاربرد ترین ابزار ها در ساخت و ساز می توان به دریل صنعتی و خانگی اشاره کرد، این وسیله پر کاربرد می تواند سرعت ساخت وساز ما را به شدت افزایش دهد و سبب سهولت در کار و همچنین افزایش کیفیت کار شود.

دریل یا دلر، یکی از پرکارترین ابزارهایی است که در حرفه صنعت و مصارف خانگی مصرف دارد. و کار آن سوراخ کردن انواع وسیله ها و سطوح مختلف چوبی و فلزی و …در قطرهای مختلف است.

اما کار دریل صنعتی و خانگی ، فقط سوراخ کردن نیست بلکه می‌توان از آن با کمک برخی از ابزارها برای سمباده زدن، باز و بسته کردن پیچ، برش و… استفاده کرد.

اجزای تشکیل دهنده دریل شامل: کلید روشن و خاموش، کلید فعال و غیر فعال سازی حالت چکشی، کلید تنظیم کردن سرعت چرخش، سه نظام، کلید قفل( جهت روشن نگه داشتن دریل)، عمق سنج، دسته نگهدارنده، کلید تعویض برای جهت چرخش در اجزای تشکیل دهنده دریل سه نظام، دریل سه نظام به دو دسته اتوماتیک و آچاری تقسیم می‌شود.

برای اینکه سه نظام دستی را محکم کنیم به آچار مخصوص نیاز داریم ولی برای سه نظام اتوماتیک این کار را میتوانیم با دست خود انجام دهیم.

راهنمای خرید دریل صنعتی و خانگی

قبل از خرید دریل صنعتی و خانگی لازم است که یک سری نکات را در مورد دریل و نوع کاربرد هایشان بدانیم تا دستگاه مورد نظر خود را بتوانیم بهتر انتخاب کنیم.

دریل ها براساس نوع منبع تغذیه و نیروی راه انداز به چهار گروه دستی، برقی، بادی،بنزینی تقسیم بندی می شوند.

دریل دستی: این نوع دریل با کمک گرفتن از نیرویی که توسط انسان به اهرم وارد می‌کند مته را به چرخش در می آورد و سطح مورد نظر را سوراخ می‌کند.

این دستگاه، برای سوراخ هایی با قطر کم در سنگ سخت مورد استفاده قرار می گیرد و ایمنی بیشتر و انرژی کمتری در مقایسه با دریل برقی دارد.

دریل صنعتی بنزینی: این دستگاه، در دو نوع تک کاره و دوکاره در بازار به فروش می رسد.که نوع دوکاره آن قابلیت تخریب و سوراخکاری سطح مورد نظر را دارد اما نوع تک کاره فقط قابلیت تخریب کردن را دارد.

دریل خانگی و صنعتی برقی: این نوع دستگاه،گزینه مناسبی برای استفاده در ساعت های طولانی مدت است و درهنگام کار با این نوع دستگاه نیاز به اتصال برق داریم.

دریل برقی انواع مختلفی مانند: شارژی، گیربکسی، چکشی، بادی، سرکج، ستونی،مگنتی، کرگیری، همزن، مینی، 32 دارد.

دریل شارژی: این دستگاه،یک دریل بدون سیم است که با یک یا دو باطری کار میکند و با برق شارژ می‌شود.و با ولتاژ های مختلفی در بازار به فروش می رسد و مناسب مکان های دور و بدون برق است.و گزینه مناسبی برای سوراخ کردن سطح های سختی مانند بتن و فلز نیست.

دریل صنعتی گیربکسی: این نوع دستگاه،یک دستگاه با قدرت و توان بسیار بالا است که موتور قدرتمند این دستگاه باعث چرخش با سرعت بالا این دستگاه می‌شود.

دریل چکشی: این دستگاه،قابلیت این را دارد که در هنگام سوراخ کردن،یک سطح ضربه ای عمودی به سطح وارد کند.

همچنین قلم تخریب که به قلم چکش تخریب معروف است در این دستگاه ها استفاده میشود.

دریل بادی: این دستگاه، با استفاده از هوای فشرده کار می‌کند که این هوای مورد نیاز از طریق کمپرسور هوا که با موتور دیزلی کار می‌کند تامین می شود.

دریل صنعتی سه کج: این نوع دستگاه، تلفیقی از دریل دستی و پیچ گوشتی برقی است که در فضاهای تنگ استفاده می شود. و به صورت سیمی و شارژی در بازار به فروش می رسد.

دریل صنعتی مگنتی: این دستگاه، یک دستگاه حرفه ای، سبک و قابل حمل است که سرعت بالایی در سوراخکاری دارد و برای سوراخ کردن فولاد و فلزات مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین این دستگاه، قابلیت جابجایی و فعالیت در هنگام کار را ندارد و در کارگاه ها و کارخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

دریل مگنتی

دریل ستونی: این دستگاه مناسب سوراخ هایی است که نیاز به دقت بالا در سطح مورد نظر دارد.

دریل کارگیری: از این دستگاه برای نمونه برداری و کاشت آماتور در سطوح سخت مانند: آسفالت،بتن و… استفاده می شود.

دریل همزن: این دستگاه،موتور قابل تنظیم دارد و علاوه بر سوراخ کردن برای هم زدن ملاتی مانند: رنگ، سیمان و… استفاده می شود.

مینی دریل: این دستگاه، برای سوراخکاری و کارهای ظریفی مانند ایجاد نقش بر روی چوب و سنگ های گران قیمت کاربرد دارد و دارای تعدادی سه نظام برای تعویض سنگ ها و مته ها است.

دریل صنعتی ۳۲: این دستگاه،برای سوراخ کردن قطعات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و قابلیت نصب روی پایه دارد و به صورت شارژی و برقی در بازار به فروش می رسد.

 

به دلیل گسترگی انواع دریل ها، انتخاب دریل مناسب برای کسب و کار مان دشوار است، از این رو ما در این مقاله سعی کرده ایم با معرفی انواع دریل های دریل صنعتی و خانگی و اجزای تشکیل دهنده و کاربرد آنها، شما را به شناخت بیشتر این ابزار دعوت کنیم و از این رو سبب بشویم شما بتونید دریل مناسب کسب و کار خود را پیدا کنید و با سهولت بیشتری دست به خرید بزنید. امیدواریم با استفاده از این مقاله، بتوانید دستگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و با توجه به نوع حرفه و نیاز خود خریداری کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *